Tekemistä

Peltolan luomutilalta on matkaa 3km Vilppulan keskustaan. Satamaan on matkaa 3km, jossa on rantaravintola Isabella ja kesäisin liikennepuisto lapsille. Vilppulasta pääsee vesiteitse mm. Ruovedelle, Virroille ja Tampereelle. Vilppulasta pääsee myös VR:n taajamajunalla Tampereen, Jyväskylän tai Seinäjoen suuntaan.

Vilppulan historiareitti, joka sisältää 14 kohdetta kertoen paikkakunnan historiasta.

Mänttään, Serlachius-museoille ja Mäntän nähtävyyksiin on matkaa vain 10 minuuttia. Lisätietoja kaupunkimme ajankohtaisista tapahtumista löydät täältä.

Muita tapahtumia ja nähtävyyksiä: Mäntänvuori, Salussärkkä(22km), Helvetinjärven kansallispuisto(38km), Siikanevan soidensuojelualue(40km), Väinölän kesäteatteri(500m), Mäntän kuvataideviikot, Mäntän musiikkijuhlat, Mänttä food festival, Himos(58km).

Tilalla voi vuokrata pyöriä, SUP-lautoja, soutuvenettä ja kalastaa. Tai vaikka kävellä rantapolkua pitkin niemeen makkaran paistoon. Talvisin voi vuokrata lumikenkiä, kulkea jäällä ja vaikka pilkkiä ja potkukelkkailla. Rannassa lämpiää savusauna tilauksesta ja rannassa on myös grillikatos ja kota majoittujien käytössä.

Kanootit etukäteen tilattuina.